Full mundering

publicerat: 2010-11-30 @ 21:29:49

Var ute på en promenad förut och fick verkligen ta på mig alla vinterkläder som jag har, var ca -10 ute..

Såhär såg jag ut


Dagens outfit

Mössa: Svea
Halsduk: H&M
Jacka: Svea
Temobyxor: Stadium

Shit! Jag måste verkligen tvätta min spegel.. haha

A womens best friend

publicerat: 2010-11-30 @ 18:12:39

Vissa saker kan man bara inte få nog utav, det är nästan så att man bara vill ha fler och fler och desto fler man får detso gladare blir man.. Skor är ju en sån sak! 

Vet inte vad det är men jag har alltid älskat skor, i vart fall så länge som jag kan komma ihåg. Det är något speciellt med dem haha! Kanske är det att ett par skor kan göra så mycket ex. kan ett par riktigt snygga skor göra en hel outfit, vara pricken över i:et, om ni förstår hur jag menar.. 

Igår så blev jag riktigt gald får då fick 2par skor följa med mig hem! :)
Måste säga att jag överaskade mig själv lite, för ett av paren var kilklack och jag ahrr alltid sagt att jag tycker det är fult med detta och kommer aldrig att köpa ett par skor med just kilklack, men man ska aldrig säga aldrig!






Blev också ett par Uggs, men inga äkta.. De är såå sköna, och har jättemjuka innuti!

Adventsmys

publicerat: 2010-11-28 @ 19:09:31

 

Tror nog inte att någon kan ha missat att det är 1:a advent idag!

Har haft en riktigt mysig dag här hemma(innomhus), snön bara vräker ner ute och det blåser mycket också så försöker vara inne så mycket det går.. Nu har vi precis ätit nybakade lusskatter och drukigt god glögg, och snart ska vi se Bröllopsfotografen, jag har ju inte sett den filmen än!




Första ljuset är tänt!





Bakning



Trotsade kylan och gick ut för att ta lite kort

Favorites

publicerat: 2010-11-28 @ 13:56:59

Fick ett litet paket från H&M i förrgår med 2 superläckra klänningar i, någon av dessa kommer helt klart att bli min nyårsblåsa haha! Igår var jag inne i stan och slank då in en sväng till H&M och gjorde "råkade" få med mig en topp och ett sött armband :)

Här är det jag köpt, som ni ser så gillar jag puderrosa och puderbeige haha Men toppen köpte jag faktiskt i grått men den var slut på hemsidan så därför tog jag den i puderrosa nu när jag gjorde kollaget..








Detalj

Hi-hat cupcakes

publicerat: 2010-11-27 @ 19:46:01

 

Fick en fråga angående receptet på cupcakesen som jag gjorde för ett par dagar sedan, så här kommer receptet :)

Steg 1
Gör choocolate cupckaes Men Inte frostingen!




Steg 2
Marängen ska som skall vara uppe på muffinsen
OBS! Nr. 2
Tar tid!
När du ska vispa med elvispen sedan, vispa hellre lite för länge än för kort tid, jag gjor det felet och 2 blev totalt misslyckade..






Steg 3 - Chokladen utanpå marängen




Steg 4 - ÄT! :)

Fattiglapp

publicerat: 2010-11-27 @ 11:06:00
Usch nu känner jag mig som en liten fattiglapp! Har precis betalt in alla pengar till EF, så nu är det "bara" packa som återstår.. God morgon på föressten! :)

Även om det svider lite i plånboken just nu så känns det ju ändå bra, vet ju redan nuatt jag kommer få ett helt oförglömmligt år i New York.

Ska ta och äta lite frukost nu och sedan blir det in till gymmet, har verkligen haft lite abstinens efter att få träna s ska bli riktigt skönt att få komma dit och dessutom ska jag prova mina nya jobbingskor, Lycka!

Hoppas ni får en bra dag!

Kram

Dagens kort

publicerat: 2010-11-26 @ 13:36:00
Nu kan jag lova att jag har ont i nacken, har suttit och klippt och klistrat en stund, hade nog inte den bästa ställning men men..!

Vad tycker ni? Vad det värt att få lite ont i nacken för detta??



Har redan börjat fundera på hur nästa ska se ut men det blir inget med det idag, ska låta nacken vila lite först..

Kram!

Genom mina...

publicerat: 2010-11-26 @ 10:27:00

...högtalare kommer just nu denna låt, den är absolut dagens låt!




Rihannas låtar kan man bara inte trötta på, kan lyssna på dem om och om igen!

 

Månadens bloggare

publicerat: 2010-11-25 @ 19:43:14
Idag kom äntligen tidningen jag väntat på, nämligen Torpmagasinet där jag är månadens bloggare :)
Var riktigt roligt att vara månadens bloggare men måste säga att det inte är så lätt som man kan ta att vara modell haha.. Man ska både se fundersam ut och visa en massa glädje, hur man nu gör det..?


Såhär såg det ut i tidningen, blev nöjd med resultatet :)
Vad tycker ni, bra eller dåligt?

Bakning al á Leila

publicerat: 2010-11-25 @ 13:24:30

Har spenderat ett par timmar i köket nu och här ser ni resultatet :)

Receptet har jag hämtat ur Leilas första kokbok, kan verkligen rekomendera den. Finns så många recept som man vill prova på, allt ser väldigt gott ut!




Fantsibrist

publicerat: 2010-11-25 @ 13:12:36
Har lite brist på fantasi så döper min nya kategori till "Dagens" och precis som det låter kommer denna att innehålla dagens men utav lite olika saker..

Exempel på vad det kan vara är ex. Dagens outfit, Dagens tips, Dagens köp...

Julklapp i förskott

publicerat: 2010-11-25 @ 04:21:09
Har precis klickat hem en liten julklapp till mig själv :)
Älskar att ge julklappar till mig själv haha!



Ni hittar plaggen på Gina tricot

Welcome to the state

publicerat: 2010-11-23 @ 18:43:43
Här kommer en "liten"(låångt inlägg) uppdatering om vad som skett i helgen.

Lördagen
Sov nog totalt 3-4 timmar natten till lördag.
Skulle ju packa, sen blev det att jag började göra lite annat istället för att packa och tiden den bara rann iväg.

Men kl. 04:00 åkte vi iväg mot Gbg för att ta tåget till Stockholm, resan gick bra men den var lite småseg. Försökte sova endel men det är inte så lätt att hitta några sköna sovställningar på ett tåg..

Väl framme(11:00) i huvudstaden la vi in väskorna i en förvaringsbox på centralen och gick en sväng på Åhléns sedan vid 12 tiden gick vi bort till Dramten där vi såg Stormen med bla. Jonas Karlsson(har huvudrollen i Hans och hennes) i en av rollerna. Pjäsen var bra men precis innan pausen trodde jag att min rumpa skulle gå av, hade såå ont..! Hade nog blivit lite mycket sittande, först på tåget och sedan där i ca 1,5 timme. Men andra akten gick mycket fortare och som sagt pjäsen var bra!

Efter besöket på Dramten blev det ytterligare lite shopping, men inget köp för min del. När benen nästan vek sig på oss tog vi t-banan till hållplatsen som vi trodde var närmast till hotellet men efter att ha fått lite hjälp av tjejen i spärren visade det sig att vi skulle åka ännu en hållplats så det var bara att åka ner i underjorden igen haha!
När vi väl kom av vid rätt hållplats, tog det ett tag innan vi väl hittade själva hotellet... Känndes som att vi bara gck och gick! Mina fötter var ganska trötta när vi väl kom fram.

Hotellet var riktigt fint, snygga och fräscha rum som hade ett litet trinett kök så man kunde göra sig lite thé eller så :)

Vi slappade ett par timmar sedan åkte vi in till stan och jag tog lit kort, måste ju försöka lära mig kameran nu..
Vi skulle ha gått på bio, men det var en total omöjlighet! Varenda stockholmare måste ha varit på bio i lördags och nej vi skulle Inte ha sett Harry Potter!! Tror att en anledning kan ha varit att de hade Stockholm filmfestival på Saga och den är ju ganska stor så då måste man alla gå till de andra biograferna.

Efter ett par timmar av fotande och iskalla händer åkte vi tillbaka till hotellet och Sov!


Söndagen
Hotellfrukost är något utav det bästa som finns!
Det är halva nöjet liksom :)

Efter en god frukost åkte vi in till stan, men det visade sig att vi ute lite väl tidigt.. Vi trodde att affärerna öppnade kl. 10 men icke de öppnade ju kl. 11 så började med lite latte i Gallerian, aldrig fel med en god latte :)

När butikerna väl öppnat hann vi med lite affärer för sedan fick vi skynda oss till NK, de hade avtäckning av sina skyltförnster i söndags, shit vad folk det var! Trodde verkligen inte att det var så populärt..
När avteckningen var klar tänkte vi att vi går in på NK och så tänkte tydligen att antal till! Men man märkte att det var något speciellt som alla väntade, inte bara att NK skulle öppna, och det var något speciellt. För kl. 12 kom tomten själv åkaden i häst och vagn och han låste upp dörren till NK :) När han låst upp dörren gick han och tre barn(utklädda till gran, ängel och något mer) fram och satte sig sedan när allmänheten fick gå in blev det sjuk lång kö av barn fram till tomten. Alla ville ju få sitta i hans knä och ge han sin önskelista..

Det var riktigt kul att se, kan lova att man fick en riktigt julstämning!
Vi sotd och kollade en liten stund..

Efter att vi käkat lunch i Kungsträdgården gick vi bort till Skepsholmem och det Östasiatiska muset, där vi kollade på delar av den kinesiska terrakotta armén som de hade där just nu. Det var verkligen kul! Trodde inte att soldaterna vr så stora som dem var, ca 170 -180 cm långa.. Måste varit riktigt jobbigt för dem som högg ut dem och det var ju inte bara soldatern utan djur också.

När vi sett klart på utställningen blev det ännu lite besök i affärerna och självkart lite köp :)
På eftremiddagen/kvällen åkte vi tillbaka till hotellet och slappade lite innan det blev ännu tur in till stan för lite mer foton och så kollade vi upp vart busshållplatsen inför måndagen var och vi "prov åkte" också så jag visste att det var rätt linje och allt.. haha

Måndagen
Klockan ringde 07:00 vore dumt att säga att jag var pigg då men hade inget direkt val så var bara att gå upp..

Efter en god frukost även denna dag checkade vi ut och åkte in till centralen. När vi lagt in väskorna toga jag bussen till ambassaden och mamma gick på stan.

Var inte direkt nervös inför ambassaden men ändå lite pirrig, lite svårt att beskriva..
Fick köa i ca 10 min utanför innan jag fick komma fram och själv säkerhetskontrollen började, allt gick bra :)

När jag väl klarat av den och gått upp till själva byggnaden och receptionen fick jag vänta i ca ytterligare 10 min innan jag fick komma fram till den"över trevliga" tanten och lämna fram alla handlingar, sedan blev det ännu mer väntan.. När de väl ropade upp mitt namn fick jag gå fram till en annan lucka där en trevlig dam satt och hon förklarde hur de skulle göra med mitt visum och att de ska skicka tillbaka det till mig. Sedan fick jag göra fingeravtryck. Efter det frågade damen mig om det var Noth Salem som jag skulle till, hur många barn jag ska ta hand om och hur gamla dem är.. Efter det fick jag en broshyer om mina rättigheter i USA och när allt var klart avslutade hon "Welcome to the state" med ett brett leende! :)
Totalt tog det ca 1,5 timme, gick mycket fortare än jag trott!

När jag tagit bussen till Kungsträdgården och mött upp mamma käkade vi lunch på Fridays :) Innan vi gick till tåget tog vi en promenad i Gamla stan och jag tog lite kort..




Taket inne på dramten



Många ville se NK avteckning



Inne på Östasiatiska muset


På muset


Slottet



Gamla stan


Jag vid ambassaden

I'm back

publicerat: 2010-11-23 @ 16:40:59
Nu är jag hemma igen, känns alltid lika skönt att komma hem även om det var en riktigt härlig helg i Stockholm.

Tog en riktigt låång sovmorgon idag, blev ca 11timmars sömn totalt, ganska bra jobbat utav mig..!
Men trots detta har jag ändå hunnit med endel idag. Har packat upp väskan, städat undan lite på rummet och hämtat ut ett brev - ja, redan idag fick jag mitt visum! Säga vad man vill om den amerkianska ambassaden men sega med att skicka post är dem ju inte..

Ska skriva ihop ett lite längre inlägg om helgen senare och då kommer det även komma lite bilder :)


Ambassaden

publicerat: 2010-11-22 @ 08:53:00
Nu är det nära!
Om ett par timmar ska jag till ambassaden, nu är det pirrigt!

Hoppas bara jag inte glömt något..

Pass  Check!
Frankerat kuvert Check!
Adress till familjen  Check!
Confirmations pappret  Check!
Kvitto på betalningen  Check!
Personbevis  Check!
"J-1 pappret"  Check!
Extra foto 5*5cm  Check!

Hoppas jag inte glömt något, och om jag har det är det ändå lite sent att komma på det nu.. 


Kram! 

Stockholm

publicerat: 2010-11-19 @ 21:39:10
Imorgon åker vi(jag och mamma) till Stockholm, ska bli riktigt kul! Stockholm är verkligen en stad som jag tycker mycket om, vet inte vad det är men har alltid tyckt om Stockholm och så kommer det nog att alltid vara. 
Tåget går kl. 06:00 imorgon och vi måste åka vid ca 04:00 så egentligen borde jag sova nu men istället har jag påbörjat ett julkort och börjat att packa lite smått, behöver ju inte ha med mig så mycket men kan vara bra att ha väskan klar innan jag somnar..

Kanske borde återgå till packning..
Får se om jag hinner med något inlägg under helgen, kan i alla fall lova att det kommer bli endel när jag kommer hem och speciellt bilder :)


Sov så gott!

Designbyte

publicerat: 2010-11-19 @ 09:43:10
Måste börja med att tacka Petra!
Tack för din hjälp med min nya design, utan din kraktivitet och hjälpsamma förmåga hade jag inte kunna få min nya design. Ännu en gång Tack!

Är nästan så att jag borde jobbaextra med att skriva tacktal, för visst blev det bra? haha!:)

Men det är helt tack vare Petra som jag fått min nya design. Jag har velat byta ut min design ett bra tag men det har inte varit så lätt att hitta någon som gör bloggdesigner. Eller jag har hittat flera men just nu har de en paus i deras arbete.. Typiskt! Men så i förrgår hittade jag denna sida och efter lite letande hittade jag den designen som jag nu har :) Så ja, jag köpte en färdig design.

För många kanske det låter helt galet att lägga pengar på en bloggdesign, men jag känner att det var värt det! Jag har en stark känsla av att jag kommer skriva en hel del i bloggen nu när jag åker och en fördel är ju om man trivs med sin blogg, vilket jag verkligen gör nu! :)

Nu blir det storstädning utav min nästan tomma lägenhet sedan lite fika med lillasyster på stan :)

Kram!

Tomtar och möblering

publicerat: 2010-11-16 @ 19:37:51

Blev en riktigt skön dag hemma idag, började med en härlig promenad i strålande sol :) Är verkligen det bästa som finns när solen "steker" på en i ansiktet och man blir ju så mycket piggare tack vare solen..

Sedan har jag möblerat om lite här hemma på mitt rum och börjat att packa upp lite av det som ska stå fram nu när jag åker. Börjar så smått får ordning på det mesta känns det som :)

Förutom detta har jag också förbertt morgondagens pyssel, ska vara barnvakt imorgon. Eller ja, jag provade så att jag vet hur man ska göra, kan ju vara en fördel haha!
Blev en "liten" ristomte, men den är inte helt färdig som ni kan se saknas både halsduk och luva men ska köpa detta imorgon. Den högra gjorde jag vid ca 3-4 års ålder, lite skillnad på dem..


1 år!?

publicerat: 2010-11-15 @ 11:26:43

-Jag "Började på en lista över vad jag ska packa med mig till USA, shit, det kommer bli en hel del"

-Mamma "Ja, men du ska ju vara borta en hel del också, 1år"

-Jag "Jaa, jo det är klart"  


Känndes nästan om jag först då förstod att det är ju 1år jag ska vara borta haha..
Är snart klar med min låånga lista över vad som ska ner i väskan, men kommer nog ändra lite när jag väl börjar packa..


Farsdag = stress

publicerat: 2010-11-15 @ 11:24:03

Hann med en hel del igår, duktiga mig.. haha :)

Började dagen med att gå upp tidigt för att packa ner lite prynadssaker i kartonger. Jag har hyrt ut min lägenhet i 2:a hand så tills jag åker iväg bor jag hos mamma o pappa, så jag har lite saker att gå igenom.. Ska det sparas, slängas eller något annat.

Efter att jag gjort detta firade vi pappa lite och han fick min present, han blev väldigt nöjd och den passade bra, tur! :) Sedan lite senare kom min storasyster och så åkte vi iväg för att äta farsdagmiddag och vart åkte vi om inte till mitt jobb :) 

När vi kom hem från middagen fick jag nästan bara byta om för då skulle jag ner till jobbet igen och jobba.
Mor - & farsdag är nog de dagar då det är som mest att göra och man vet om det från början, förutom när det är beställningar.. Var helt slut i både benen och huvudet när klockan väl var 22 och jag fick gå hem, kan säga att jag somnade väldigt gott när jag la mig i sängen.

Idag ska jag inte stressa lika mycket so igår, inte alls för att vara helt ärlig! Ska bara ta det lugnt och plocka med lite saker här hemma..

Kram

Nedräkning

publicerat: 2010-11-12 @ 20:54:16
Nu är det mindre än 2 månader kvar tills att jag står på Landvetter flygplats och skall gå ombord på flygplanet som ska ta mig till mitt livs äventyr! :) Kan säga att nedräkningen har börjat på allvar! Har gjort små siffror på varje dag i min kalender så att jag kan styrka en varje dag och samtidigt se hur många dagar som det är kvar...

Idag är det...


Äntligen!

publicerat: 2010-11-12 @ 20:37:55
Nu är jag äntligen helt klar med min visumsansökan! :) Känns verklkligen såå skönt!!
Var och fixade kortet igår, har verkligen dragit på det in i det sista men igår blev det av och fotot är godkännt och uppladdat på hemsidan, nu återstår bara en sak - skriva ut det hela..

Kram!

Vardagslyx

publicerat: 2010-11-12 @ 09:46:00
Nu ska jag snart iväg på en ansiktsbehandling, ska bli riktigt härligt!
Att "skämma bort sig" med lite vardagslyx är det absolut bästa som finns :)

Annars ska jag inte göra så mycket idag mer än att ta kort för visumet och leta efter en present till farsdag..
Tror jag har hittat en bra present men är osäker på storleken, så ska kolla lite mer imorgon, hoppas jag hittar något då :)


Uppdrag slutfört

publicerat: 2010-11-11 @ 10:44:15

Nämnde för ett tag sedan att jag skulle få vara med i vår lokala reklamtidning, och nu har jag precis kommit hem från fotograferingen :) Gick bra tror jag, fick inte se alla bilder men de skulle maila över dem till mig..

Var inte alls så lätt som man kan tro, är nog inte bara en dans på rosor att vara modell haha..

Ska bli riktigt kul att se när det kommer i tidningen och hur alla reagerar för jag har inte sagt det till någon, eller jo mina föräldrar och en kompis. Men jag tror inte att Tim(min kompis) säger något och om han gör det spelar det inte så stor roll för han bor inte ens i Sverige.


Blev även lite shopping idag, som vanligt..
Hittade en perfekt väska som jag ska ha som handbagage, är supernöjd! :) Var tvungen att köpa en ny för jag måste ju få plast med min kamera väska och allt annat som man nu ska ha i handbagaget..

Kram!

2 månader

publicerat: 2010-11-10 @ 10:08:00

Idag har jag exakt 2 månader kvar i Sverige!
Känns fortfarande lite overkligt måste jag erkänna, men så fantastikt kul :) Jag är verkligen glad att jag tog steget och bestämmde mig för att göra detta. Tror/hoppas att jag inte kommer ångra mig!

Ska ta och betala in programmavgiften till EF nu idagarna, så förhoppningsvis får jag min flygbiljett efter det :)
Tror att det kommer kännas lite mer verkligt då, ska bli lite spännande att se vart jag kommer mellanlanda också..

Kram

Presenter - hjälp!

publicerat: 2010-11-08 @ 16:02:26

Det är inte få saker som ska ordnas innan den 10:e januari, en av dem är presenter till värdfamiljen, detta är det jobbigaste tycker jag!

Till föräldrarna har jag redan kommit på vad jag ska köpa, men har inte gjort det ännu.. Men känner mig nöjd med mitt val och tror det kommer bli bra.
Däremot barnen, vad ska jag köpa till dem!? Jag har en liten idé men det är inget jag ska köpa utan något jag ska göra, nästan så det rimmade lite där haha :) Men jag vill ge dem något mer, något svenskt, men vad?

Har hittat dessa söta pyjamasar :) Vad tycker ni? 

       


Tanken var att ge dessa och en bok om Bamse på engelska men den finns ju inte översatt till engelska, men däremot till ryska och nederlänska...! Varför inte till engelska??
Så nu vet jag inte hur jag ska göra. Har funderat lite på Pettson och Findus, deras böcker finns på engelska och det finns lite saker med dem på, men inga kläder.. Hur ska jag göra, hur hade du gjort?
Barnen är 7, 5 och 2,5 år och alla tre är tjejer.



Fel fel fel

publicerat: 2010-11-08 @ 15:52:45

Det vore ju fel att säga att det blev bra! Tror att det mesta gick fel..

Men det största felet var att jag klippte totalt FEL, så det jag kunde inte göra den storlken på kortet som jag tänkt mig. Men här resultatet i alla fall..




Tänkte att det kanske är lika bra att göra något utav det även om det nu blev fel.
De säger ju att man lär sig utav sina misstag, får hoppas på att jag gjort det :) Jag har i vart fall fått en massa idéer och inspiration, så det kommer nog bli en del julkort i år!

 

God jul!

publicerat: 2010-11-08 @ 10:01:35

Just nu sitter jag och gör lite julkort :)

Har redan fått in lite julkänsla måste jag erkänna, något jag inte brukar få förens bara ett par veckor före jul eler först på själva julaftonen..

Ska visa lite vad jag gjort för något senare. Nu ska jag återgå till mitt klipp o klistrande :)

Addicted

publicerat: 2010-11-05 @ 20:53:32
Ja, jag tror på fullaste allvar att jag är beroende.. Utav H&M!
Jag bara älskar denna affär!!

För ca 1vecka sedan gjor de jag en beställning hos dem och idag fick jag hem lite utav det, bland annat en halsduk, ett par pumps och 3 bas t-shirts. Skorna satt som en smäck på fötterna :)


Men jag har inte gått runt i skorna hela dagen och varit gald, nej nej..
Började dagen med att jobba, var väldigt lugnt idag men det är skönt med sådanna dagar in i mellan också. Sedan efter jobbet åkte jag hem till mamma o pappa och då fick jag mitt paket med skorna(bl.a.) men hann i princip bara prova dem och visa upp dem för mamma innnan jag åkte till gymmet. Sedan efter mitt konditionspass(eller vad man ska kalla det) blir det en sväng till.. Just det H&M där jag köpte lite nya underkläder, måste verkligen köpa nya. De jag har är antingen söndertvättade eller så är det något annat fel på dem, men på något sätt vill man ändå inte slänga dem.. Är ni med på vad jag menar?
Men i alla fall idag tog jag steget och köpte lite nytt.. :)

Ska ta och sova nu är ganska trött. Imorgon blir det ännu mera jobb och sedan STORstädning!
Är lite kaos på mitt rum nu..

Sov så gott!

Göteborg

publicerat: 2010-11-03 @ 11:59:33

Vaknade kl. 07:00 idag uatv att det verkligen vräkte ner regn, det var verkligen som om himlen öppnat sig. Har blivit endel översämmningar runt omkring nu..

Trots att jag vaknade tidigt har jag inte gjort allt för mycket idag men det har varit skönt får jag erkänna!
Snart ska jag ta tågt till Göteborg ska vara barnvakt idag :) Har inte planerat något speciellt pyssel idag men vi kommer nog ha roligt ändå.. Men lite närmare jul kommer det bli en del pysslande, har redan fått många idéer!

Nu riktigt skrek min mage så får nog se till att den tystnar lite!

Kram

Köö

publicerat: 2010-11-02 @ 14:43:00
Nu har jag precis varit på banken och betalt in visumsavgiften, nu är det bara fotografiet kvar sen är allt klart för besöket i Stockholm.

Föressten vad är det med banker och människor..
Det kvittar nästan vilken dag eller tid man kommer så är det mycket folk och alla andra ärenden tar hur lång tid som helt men när det väl är min tur går det på bara ett par minuter medan de andra står där framme o dividerar i, ja jag vet inte hur länge.. Är det bara jag som känner såhär?

Nu ska jag ta och gå till gymmet en sväng :)

In the kitchen

publicerat: 2010-11-02 @ 11:03:55
I helgen spenderade jag ju lite tid i köket, riktigt roligt :)

Att baka och laga mat är något som jag tycker är roligt men säger absolut inte att jag är något proffs eller så.. I helgen gjorde jag kokostoppar och pizza, båda blev riktigt goda :)

Blev lite förvånad över hur fort det gick att göra kokostopparna, kanske för att det inte var så mycket ingridienser i men ändå. Allt var klart för servering på 20minuter, bara det gör att de blir ett + i kanten haha!
Pizzan blev riktigt lyckad den också :)

Båda recepten har jag hämtat från Annika Sjöös blogg, kan varmt rekommendera hennes blogg om man vill få lite inspiration när det gäller hälsosamma matrecept. Kokstopparna innehåller i princip inga kolhydrater alls och samma gäller för pizzan, toppen! :)








Nu ska jag gör mig i ordning och åka iväg till banken och lite annat "skoj"

Kram!

Happy

publicerat: 2010-11-01 @ 09:00:40
Åå blev så glad fick precis tack vare ett litet mail :)

Här hemma har vi en reklamtidning som heter Torpmagasinet och i varje nummer har de en person som får vara "månadens torpbloggare" och jag skall få vara detta snart!

Att vara månadens torpbloggare innebär att man får gå runt på Torp med en fotograf som tar kort på när man shoppar och så får man berätta vad man kollar på.. Jag kommer självklart visa upp det som skall köpas nu inför USA, ex. presenter till värdfamiljen och liknande, ska bli kul :)

Nu ska jag äta frukost och sedan städa!



RSS 2.0