Mail

publicerat: 2011-09-30 @ 13:17:58

Yaay! :)

Idag fick jag ett mail jag länge väntat på, nämligen det där jag kan välja vilket datum som jag vill flyga hem till Sverige.. Eller jag måste välja 3datum så får man hoppas på att man får sitt förstahandsval.

Jag kommer att välja två datum som är på helgen så kommer få betela lite extra för det men hoppas verkligen jag får det datumet jag vill för hade blivit så mycket lättare då.

Nu känner jag verkligen att mitt år börjar komma mot sitt slut i och med detta mail.
Men kan säga att detta gjorde min dag i alla fall och klockan är bara 07:16 haha:)Xoxo
Rebecka

The spin

publicerat: 2011-09-30 @ 04:47:03
Vet inte om det är något speciellt med denna dagen eller om alla bara allmän otur idag..

Åkte ju över till Steffie för att kolla på ne film med henne och Aina men någon film blev det då inte! Aina fick sladd på vägen till Steffie så hon snurrade 180 grader på vägen och var i lite chock när hon kom till Steffie..

Efter ett tag när hon var lugn och vi kollat så hon mådde bra gick vi ut för att kolla på bilen och det verkade som hon tappat någon framme i grillen men vad det vet jag inte men det synas att något saknas. Självklart ringde hon sin värdmamma o berättade vad som hände men de var inte hemma så det tog ett tag innan de kom och kunde hämta henne och bilen. som tur var hände det inget mer med bilen men det viktigaste var ju att Aina mår bra!

Detta ägnade vi oss åt istället för en film men Aina sa att detta nästan som som en film det också så vi döpte den till "The spin"


Xoxo
Rebecka

Bad luck..

publicerat: 2011-09-30 @ 00:25:56

Barnen  var lediga ifrån skolan idag och det var väl inget mer med det..


På eftermiddagen åkte vi till simhallen för de har ju alltid simlektioner på torsdagar, men väl där fick vi reda på att det inte var någon lektion för det var ju en helgdag.. Jaha ja! Men de var snälla och släppte in oss ändå, barnen blev väldigt glada för det :) Men tror vi hann vara i poolen i högst 15min förens badvakterna blåste i deras visselpipor så jag trodde huset skulle skaka sönder, det var storm(åska och regn) ute så det var bara att gå upp ur poolen. 

Alla utav tjejerna var inte så glada över detta vilket jag förstår och jag sa att jag höll med henne för jag blev lite glad över att simlektionen var inställd då hade vi alla kunnat leka i poolen istället var det bara att duscha och åka hem. 


Har aldrig varit med om att detta hänt i Sverige men de stänger simhallar för åska hemma också eller? 


Nu ska jag snart över till Steffie för en filmkväll


Xoxo
Rebecka

Vila

publicerat: 2011-09-29 @ 13:36:40
Idag blir det en ren och skär vilodag eller ja, inte från jobbet såklart men från träningen.

Har kommit igång riktigt bra med träningen nu, har haft ett alldeles för långt uppehåll så än så länge känns det bra och jag behöver inte tvinga mig själv till gymmet eller liknande..

Har kommit igång bra med kosten också nu är det ingen mer skräpmat för mig och det känns bra, tänkte det att om jag verkligen kan hålla mig nu tills jag åker hem kommer jag inte får så dåligt samvete om jag vräker i mig en massa godis hemma i Sverige haha! :) Men får försöka se till att det inte händer alls.


I övrigt har jag alla tre barnen hemma idag, det är någon judisk högtid så alla är lediga från skolan och mina värdbarn klagar ju inte för mycket, just nu vräker regnet ner ute så vi får se vad vi hittar på för något.


Xoxo
Rebecka

2011-09-28

publicerat: 2011-09-28 @ 13:38:58
Snart har jag bara tre månader kvar här i USA, vilket känns väldigt skönt men på samma gång lite ledsamt!

Jag ser fram emot att få komma hem igen och att bara få vara hemma även om jag fått mig ett andra hem och dessutom i USA kommer mitt "riktiga" hem alltid vara i Sverige..
Men nu under andra halva av mitt år har jag gjort så mycket mer saker, nästan varenda helg är uppbokad med saker, I love it! Det är saker som det som gör att jag inte vill åka hem, kommer verkligen sakna mina nya kompisar och allt vi gjort tillsammans.

Just nu planerar vi en liten tripp till Boston, trodde inte jag skulle åka dit men ser nog uta att kunna bli så ändå :)
Alla säger ju att man ska åka dit om man har chansen och Hardvard hade varit kul att se..Xoxo
Rebecka

Yankees vs. Red sox

publicerat: 2011-09-26 @ 13:25:56
Här kommer lite bilder ifrån gårdagen och matchen mellan Yankee vs. Boston Red Sox
Var jättekul att ha sett dem men kan säga att man var trött i baken efter att ha suttit ner i 3 timmar..

Det var ganska lätt att förstå reglerna men hängde inte helt o håller med om hur de får poäng men men, de vann i alla fall!
På min plats
The stadium
Från våra platser :)
Derek Jeter
Jag o Steffie framför staium
Yankee win! :)

30min..

publicerat: 2011-09-24 @ 21:11:57
..morgonpromenad är precis avklarad! :)
Var tänkt att det skulle bli 60min men gjorde bra ifrån mig ändå, joggade endel och sedan i en utav de mindre backarna blev det 2spurter, yiihaa! Så totalt 3,7km

Känns skönt att börja dagen med det, nu blir det frukost sedan måste jag börja göra mig iordning ska ju på mtach idag, men mer om det lite senare.


Xoxo
Rebecka

Yankees

publicerat: 2011-09-24 @ 21:10:06
Japp nu bär det snart av till Yankee stadium för att se Yankees vs. Red sox
Hoppas det blir en bra match för det är ju de riktiga rivalerna, är som att se Frölunda vs. Färjestad..


Hinner inte lägga upp bilder på min outfit men  det kommer senare! :)Xoxo
Rebecka

Gym instead of shopping

publicerat: 2011-09-24 @ 17:25:48

Idag blir det äntligen gymmet, första gången denna veckan..
Har ju bara mig själv att skylla men har bara inte haft lust alls och varit allmänt trött.

Men känner mig lite extra duktig idag för jag väljer gymmet för en shoppingtur med tjejerna, hade gärna åkt med dem men vet att jag säkert hittat något.. Är lätt att säga jag men du behöver ju inte köpa något även om du åker med men jag tar det säkra för det osäkra.

Efter gymmet blir det nog en sväng till affären, senare i eftermiddag/kväll bär det av till Luisa vi ska mötas upp där för att göra vår egna pizza.Xoxo
Rebecka

Gym instead of shopping

publicerat: 2011-09-24 @ 17:25:48

Idag blir det äntligen gymmet, första gången denna veckan..
Har ju bara mig själv att skylla men har bara inte haft lust alls och varit allmänt trött.

Men känner mig lite extra duktig idag för jag väljer gymmet för en shoppingtur med tjejerna, hade gärna åkt med dem men vet att jag säkert hittat något.. Är lätt att säga jag men du behöver ju inte köpa något även om du åker med men jag tar det säkra för det osäkra.

Efter gymmet blir det nog en sväng till affären, senare i eftermiddag/kväll bär det av till Luisa vi ska mötas upp där för att göra vår egna pizza.Xoxo
Rebecka

CCC

publicerat: 2011-09-24 @ 05:02:20

Hade bara den yngsta hemma hela dagen idag eller ja fram tills kl. 15 då de andra två kommer från bussen, är inte helt van vi detta ännu.. Brukar ju alltid ha den yngsta hemma antingen hela dagen eller så tills 11:30 när mellantösen slutade skolan men inte längre! Nu får jag nöja mig med två heldagar med den yngsta, idag var det andra fredagen irad som hon stotgrät för att hon inte fick åka till skolan, stackarn fick vara hemma och leka hela dagen istället.

För att få henne på lite bättre humör gjorde vi play-doh-lera sedan efter lunch bakade vi lite, blev CCC - Chocolate Chip Cookies, känns som dem är så typiska för USA.

Vi fick toppbetyg på kakorna utav resterade i familjen :)
"Rebecka, you have to make more of these, its the best CCC ever!" Kan man få ett bättre betyg?Jag försökte mig på att göra en krokodil :)
Gav den sedan till tjejen och smash! Så va den krokodilen borta haha


Gjorde en orm istället för en krokodil, tjejen gjorde också ormar så vi skapade en liten familj, vad tycks?

CCC

Riktigt goda var(är) dem!

Tjejen hade sitt vatten bredvid kakorna och hon ville promt att det skulle vara med i kortet men tog ett separat kort på hennes vatten istället :)Här kommer lite kort på annat som vi gjort det senaste


Underhållning..

publicerat: 2011-09-22 @ 16:30:31
..på hög nivå!

Ja, igår kväll underhöll jag mig själv med något väldigt roligt jag räknade nämligen mynt.
Roligt var väl att ta i men nu är det gjort i alla fall.
När jag precis börjat
Cirka 1,5 timme senare!
96dollar hade jag samlat på mig, ganska bra ändå och nu åker dem in på banken :)


Six flags

publicerat: 2011-09-20 @ 14:24:11
I lördags åkte ju jag, Setffie och Luisa till en restaurang/bar det var grymt skoj, vad jag kommer ihåg i alla fall haha, Nä så illa var det inte.
Vi dansade och drack lite drinkar men det kanske blev en eller två för mycket för min del.. Kom hem vid halv två tiden på morgonen och allt var bra och det var bestämmt att jag skulle hämta Steffie kl. 7:00 och när tror ni jag vaknar upp? Japp, kl. 7:00 jag bostavligen flög upp ur sängen och kläderna flög på i en jädra fart, som tur var hade jag lagt fram allt dagen innan så bara fläckte åkte mig allt och in i bilen och dundrade iväg till henne och när jag var framme kom hon precis ut :) Puh!  Vi hann med tåget och allt i god tid!

Tågresan till NYC gick bra men bussresan från city till Six flags, omg!
Först och främst mådde jag väl inte helt 100 men var inte den värsta baksmällan jag varit med, tur det men vet fasen inte hur den chaffören körde för det skumpade och gjorde det inte det så var det snabba inbrumsningar...

Väl framme vid Six flags tog vi första bästa attraktion vi såg och kan säga att LIserb och Gröna Lund är inget all emot detta. Var det inte lopar så var det krappa svängar ocg allt man kan tänka sig och fort gick! De hade en attraktion som såg ut som Balder, ungefär men större såklart. Jag tänkte att denna kan ju inte vara så farlig, dessutom satt man ju ner som man brukar göra i de andra så stod man upp eller så låg man på mage.. Men kan säga att denna attraktion måste nog gått minst dubbelt så fort som Balder, milda makter. Men de snabbaste attraktionen som vi åkte gick i 123km/h kollade upp Kanonen på Liseberg går som mest i 75km/h och Blader går som mest i 90km/h.

Efter lunchtid ungefär blev jag människa på riktigt men kan säga att jag åkte allt trots att huvudet inte riktigt hängde med. Det bästa av allt vara tt vi inte ens kollade efter vad för något det var vi bara ställde oss i kön till de olika sakerna, känns om att åker man dit är det allt eller inget!
Just det, de hade ju en vinbägare som gick runt på restaurangen också.. :)

Jag o Steffie framför Green lantern
Green lantern igen
Six flagsEl Toror som går 20km/h fortare än Balder, men känndes mycket mer..
Six flags :)


Crazy crazy

publicerat: 2011-09-19 @ 13:07:44
Har haft en toppenhelg men lite crazy men på ett positivt sätt, kommer mer om allt senare och såklart med bilder!

Six flags igår var grymt, vet nu hur det är att vara Superman och att åka i Batmans bil haha :)
I en av attraktionerna låg man iprincip på mage, så vi fick verkligen känslan av att vara Superman men det var lite äckligt när man verkligen kunde se hur högt upp man var och det var helt fritt under..


Den värsta attraktionen King da ka var stäng, vllket jag faktiskt tyckte var tråkigt för hade den varit öppen hade jag tvingat mig själv att åka den! Den är den högsta och snabbaste i världen..King Da Ka

Topp topp

publicerat: 2011-09-18 @ 01:54:33
Blev en tur till Marshalls förut med Steffie och kom hem med två nya tröjor :)En tröja från Raplh Lauren


En topp, märke - ingen aning..
Nu sitter jag iklädd den nya toppen för ska snart iväg med Steffie och Lusia, ska jag vara ärlig vet jag inte helt exakt vart vi ska mer än att det är en restaurang/bar :)
Xoxo
Rebecka

Certificate

publicerat: 2011-09-18 @ 00:54:52


Fick detta med posten idag! :) 

BBQ w some fire

publicerat: 2011-09-17 @ 18:27:19

Var på en liten BBQ igår med fem andra au pairer i Bedford, det var mysigt och kul! :)

Blev mycket prat och skratt sedan avlutade vi kvällen men en liten tur till brandstationen i Bedford för lite biljard och ölhäng sådär havl 12 på natten..
Vi fick också en liten tur runt bilarna och självklart fick vi prova deras utrustning, idag varje dag man gör det här i USA haha..

Kom hem vid halv 2 tiden så tog mig en rejäl sovmorgon idag, gick inte upp fören vid 10, kommer inte riktig ihåg när jag sov så länge sist. Att få sova till halv 8 eller 8 brukar vara sovmorgon för mig men idag lyxade vi till det rejält!


Jag och Luisa vid grillen, fick han en lampa med oss där ute så vi kunde se något. Så blir om man ska grilla när det är höst :)
Det blev tacokryddade färsrullar, enligt mammas recept med pasta sallad

Jag och Steffie stod för efterätten - Chocolate chip walnut brownie från Laila Lindholms recept

The Nanny patrol
Shit vad tunga hjälmarna var, kanske också var lite för att de var något för stora för oss också..
Stylish

publicerat: 2011-09-15 @ 03:22:34
Jobbade ett par timmar extra igår kväll, är inte så jobbigt att ha dem längre på kvällen behövde bara bada dem och sedan är det slappa som gäller.

En utav tjejerna gillar mycket nagellack och frågade igår 20:30 om jag kunde måla hennes naglar och det gjorde jag gladerligen :) Hon älskar verkligen när man målar hennes naglar och när jag var klar tittade hon på sina nya fina naglar och sa "And this is what I call stylish!" Hon är för söt!


Annars händer här inte mycket.
¨
Löven börjar falla ifrån träden så man närker att det börjar gå mot höst men är väldigt varmt ute ännu, går fortfarande i sandaler och shorts, såg en kompis som skrev på facebook att vinterjackan åkt fram hemma i Sverige. här lär den nog inte göra det på ett bra dag. Idag var det runt 80 - 82FXoxo
Rebecka

Meatballs

publicerat: 2011-09-13 @ 03:23:41

Har nog aldrig varit så glad över att få äta köttbullar som jag var igår(söndag), vi åkte ju till IKEA efter minnescermonin. Jag tar Aldrig annars kötbullar på IKEA men just igår var givet att jag skulle äta dem!


Här kommer lite bilder från vår dagDe delade ut flaggor gratis inför cermonin..

The flag
Barack Obama när han höll tal, som ni ser stod vi lite väl nära storbildsskärmen men gick inte så mycket att göra något åt när vi väl var där.. Hade vi gått till något annat ställe hade vi kanske hamnat jättelångt ifrån. Har ju en telezoom men det hjälper ju inte alltid ifall det är för mycket folk ivägen.
George W. Bush

Flaggan de vecklade ut under tiden som nationalsången sjöngs
Det var poliser exakt överallt!

Sedan var det ju dags för lite taxiåkande, första gången jag åkt gratis taxi och dessutom vattentaxi, två flugor i en smäll haha! :)
Svenskorna i gänget på vattentaxin

Hallåå IKEA o Sverige eller ja, nästan i alla fall
Köötbullar!


Hej då för denna gången!


Efter IKEA splittrade vi upp oss lite så jag o Stffie åkte upp till Times Square och ja nu vet ju vad vi gjorde där :)
Vi(jag o Steffie) gjorde även lite sightsing, gick upp för Wall st vilket var första gången för henne visade så hon fick ett kort på sig själv och den stoora flaggan, tror den var uppe i och med dett den var 9/11 för det var ju en söndag så börsen var ju inte öppen..

Sedan blev det som sagt Times Sqauare efter det blev det DSW och lite skoshopping sedan visade jag henne Flatironbuilding men efetr det var vi helt slut! Så vi åkte hem..
Köpte mig ett par MinnetonkaDet bästa med skorna, det är bäbbepäls i dem! :)
Har sett att det har en annan modell då det är päls på sidorna också, ska kolla in dem lite mer för har sett ett par likadana från UGG men tror att de är grymt mycket dyrare..


Kännde mig väldigt nöjd med dagen, hade jättekul men det var en lång dag gick ju upp kl. 04:30 och var inne i NYC kl. 07:00 så vi hade verkligen en heldag.

15sek

publicerat: 2011-09-12 @ 13:20:26
Hade en jättehärlig och fin dag igår.

Var en fin cermoni de hade för att hedrea de omkomna från 9/11, men korten jag tog blev inte så bra för vi stod för nära storbildsskärmen så får se om jag lägger upp dem men har i alla fall sett Barack Obama, Geroge W Bush och Michel Bloomberg på en storbildsskärm så ett steg närare verkligeheten..


Men här kommer en bild från gårdagen i alla fall


Mina och Steffies 15sek of fame på Times Square!

Men vi kommer nog göra det igen för vi blev inte jättenöjda med bilden och vi hann inte med att få en bild på oss själva och skärmen för de sa att det skulle ta 5min innan den kom upp men det tog ca 2min så vi fick lite smått panik där.. Sedan missuppfatade vi det lite när det sotd att man skulle fylla i namn o stad för man skulle också fylla i e-post så trodde att det kommer ju inte synas ändå.. Men men inte varje dag man ser sig själv sådär :)


Xoxo
Rebecka

15sek

publicerat: 2011-09-12 @ 13:20:23
Hade en jättehärlig och fin dag igår.

Var en fin cermoni de hade för att hedrea de omkomna från 9/11, men korten jag tog blev inte så bra för vi stod för nära storbildsskärmen så får se om jag lägger upp dem men har i alla fall sett Barack Obama, Geroge W Bush och Michel Bloomberg på en storbildsskärm så ett steg närare verkligeheten..


Men här kommer en bild från gårdagen i alla fall


Mina och Steffies 15sek of fame på Times Square!

Men vi kommer nog göra det igen för vi blev inte jättenöjda med bilden och vi hann inte med att få en bild på oss själva och skärmen för de sa att det skulle ta 5min innan den kom upp men det tog ca 2min så vi fick lite smått panik där.. Sedan missuppfatade vi det lite när det sotd att man skulle fylla i namn o stad för man skulle också fylla i e-post så trodde att det kommer ju inte synas ändå.. Men men inte varje dag man ser sig själv sådär :)


Xoxo
Rebecka

9/11 Memorial

publicerat: 2011-09-11 @ 11:01:00
Nu åker jag och Steffie snart in till NYC för att se den årliga minnescermonin som hålls vid ground zero, kommer ju att vara en extra stor idag då det är 10år sedan attentaten skedde.

Kommer inte bara bli jag och Steffie utan kommer möta upp 3 andra au pairer där, så efter minnesstunden ska vi ta vattentaxin över till Brooklyn och IKEA! Köööttbullar here I come! :)

Efter att vi varit på IKEA kommer vi hänga lite i city kommer nog att försöka få våra 15sek i rampljuset, om vi lyckas visar jag det imorgon.. Men vid 7tiden på kvällen ska vi se tribute in light, då tornen återskapas iform utav neonljus.


Cheescake factory

publicerat: 2011-09-11 @ 04:02:26

Blev en härlig dag idag!

Brjade med att skypa med mamma o pappa sedan blev det lite frukost/lunch efter att ätit mina cheerios(till mamma o o pappa - det är dem vi fick gratis i Sälen som vi slängde för inte var goda men nu gillar jag dem..) hämtade jag upp Steffie och Tina så bar det iväg till mallet, där mötte vi upp tre andra tjejer. En riktig shoppingdejt haha!

Vet inte vad det var som hände men idag var det första gånge jag köpte något på Forever 21, tog mig bara 8 månader! Bra jobbat.. Fick med mig en rosa blus samt ett nagellack hem.


När vi spnderat cirka 3timmar i mallet varav nästan 1h20min i Forever21 gick vi till Cheescake factory, vi dock vänta i en timme för att få ett bord men de har ju nyss öppnat så det var ändå ok.
Maten var bra vi beställde alla från den smala menyn så allt var under 590 kalorier :) När vi väl ätit upp fick vi äntligen in menyn igen för det vi åkt dit för, Cheescake! Vilka cheescake det var, stora och med massa grädde på, jag rörde aldrig min grädde och ändå blev jag proppmätt och det fanns  så många olika sorters cheescake att välja på..
Jag tog en med snickers, men fick smaka på Steffies och den var mycket godare - penatbutter, kommer helt klart ta den nästa gång.


Gänget inne på CF
Jag o min cheescake


Har lite annorlunda kläder på mig när jag är med kompisar på helgen än när jag jobbar.. :)
När jag jobbar är håret uppsatt i en slarvig tofs och har oftast på mig "vanliga" kläder så jag inte bryr mig lika mycket om det kommer färg, lim eller något annat på dem.

In i..

publicerat: 2011-09-11 @ 02:17:21
..minsta detalj

Ja, nu är det sista flyget bokat och allt för resemånaden är planerat in i minsta detalj eller ja, så gott som!


Här kommer planeringen

11 Jan
Flyger till LA

11 Jan - 14 Jan
Turista i LA

14 - 25 Jan
Busstur (Grand Canyon, Las vegas, SF, Universial studio, Disneyland)

25 Jan - 1Feb
Hawaii


Ser inte mycket ut för världen men har redan nu kollat ut hur man kan gå för att komma upp till Hollywoodskylten(ja, det går) så det kommer vara en dag, walk of fame kommer självklart ingå i LA samt en busstur för att kanske få en klimpt av några sjtärnor eller i alla fall deras hus.

Kommer självklart att åka ut till Alcatraz samt åka trådbuss, och se Golden gatebron

Under tiden på Hawaii ska vi förutom att dricka paraplydrinkar och njuta som bara den också besöka Pearl Harbor


Längtar så otrligt mycket till denna månad kommer nu får rikta in mig på nuet just nu och allt vi har planerat fören detta sker. Nästa helg blir det ju Sixflags, är nervös och glad på samma gång har aldrig åkt några berg-& dalbanor som de har där, men kul kommer det att bli i alla fall :)


Blir troligtvis hemfärd till landet lagom runt 5-8 februari
Be prepared people!Xoxo
Rebecka

8 months

publicerat: 2011-09-10 @ 16:50:42
Ja, idag firar jag 8 månader här i USA!

Tiden har gått enormt fort får jag säga men nu ser jag mycket framemot att få sätta mig på planet som kommer ta mig till lilla landet lagom.. Är inte riktig hemlängtan, jag trivs bra här så är absolut inte ledsen eller så men börjar känna mig klar här dock inte med USA i sig med med jobbet.


Idag blir det mallet med 5 eller 6 andra tjejer ska bli kul, förhoppningsvis får vi också ett bord på Cheescake factory som nyss öppnat granne till mallet.Xoxo
Rebecka

Ööhh är du svensk!?

publicerat: 2011-09-09 @ 01:00:27

Dagen gick riktigt fort idag, vid 9tiden tittade solen fram och det blev en varm dag!

Började dagen med att åka till öppet hus på skolan som den yngsta tjejen ska börja på, hon lekte med hennes nya klasskompisar och jag pratade med en mamma, de är nyinflyttade här i North Salem så mitt i sa hennes dotter något till henne(dottern var en bit bort) och jag fortsättade prata men tänkte på samma gång
"det där lät ju lite som svenska..haha nu inbillar jag mig bra" men så svarde mamman sin dottre och banne mig det var ju svenska de pratade! :)

Jag sken upp och blev ju tvungen att fråga henne på svenska om dem var svensk eller om jag verkligen inbillade mig, men ju de kommer från Borås men har bott i USA i 9år nu.. Lite otippat att man ska möta någon så radom, att man hör någon inne i city förvånar mig inte, det är ju turister överallt där men här i "vår" skola!


Det var dagens upplevelse det! :)


Xoxo
Rebecka

Tråk

publicerat: 2011-09-08 @ 13:41:17
Idag är det tredje dagen irad som det vräker ner regn.. Det är så tråkigt så det är inte sant, men som tur var höll det upp lite igår när den äldsta kom från sklan så vi var ute lite hon kan ju cykla utan stödhjul nu och den mellersta håller på att lära sig hon med. Sakta men säkert går det framåt, hon är jätteduktig! :)


Får se vad vi hittar på för något idag ioch med att det är så tråkigt väder och det blir så mörkt inne..

Jaja, får sluta klga nu, det är som det är.


Xoxo
Rebecka

Dregel..

publicerat: 2011-09-08 @ 01:22:21
På söndag ska jag och ett gäng tjejer in till City för att dels kolla på den årliga cermonin för att hedra all offer som omkom i terrorattacken den 11e september, men sedan ska vi också till IKEA!

Kollade lite på deras hemsida nu och jag började nästan dregla haha..
Havreflan, choklad(dock inte Marabou), jordgubbssylt! Nu till det bästa av allt de har sänkt priset på köttbullemenyn, nu kostar 10kb endast 2,99 dollar istället för 3,99 :)

Annars rullar det på med jobb här håller på att redigera några av bildern från Miami, nu när jag kollar igenom dem inser jag att jag fakttiskt inte alls tog många bilder! Men lovar att ni ska få se några i alla fall.


Xoxo
Rebecka

Zuckertüte

publicerat: 2011-09-06 @ 01:46:52
sitter och kollar pa nar steffie och Luisa jobbar, riktigt nice! :)
De haller pa att gora var sin Zuckertüte till sina vardbarn som borjar skolan for forsta gangen imorgon..

Tyskar och sina pahitt haha, na men det ser riktigt skoj ut men jag gor dock ingen, for slo for det!


Ni far halla ut lite till vad galler bilderna fran Miami men de kommer, de kommer..


Xoxo
Rebecka

I'm in Miami bitch

publicerat: 2011-09-05 @ 00:36:53
Eller ja, jag var i Miami nu sitter jag i mitt rum igen hemma i North Salem och vihar fått tillbaka vi ström! Lyckan är total!


Har haft underbara dagar och det blev både som jag ätnkt mig på samma ågn inte men det vara bara till det positiva!

Först och främst känndes det verkligen inte som att man var i USA, man hade stranden tätt in på sig och massa plamer runt omkring sig trots att man bara var 2,5h ifrån NYC. På tal om det det kan vara lite farligt att somna ibland, somnade i NYC och när jag vaknade var vi redan i Miami, vad hände där egentligen haha :) Var samma på hemresan, sov hela vägen.

Vädret var bra men det regnade lite varje dag eller det vräkte ner lite regn i cikra 1timme varje dag sedan var det bra med det.. Men under dagen när det var uppehåll var det varmt och skönt :)

Ska packa ur väskan nu och lägga in bilderna på datorn, tog inte så många bilder som jag velat men har fina minnen med mig ändå, sedan kan man ju inte styra över vädret heller för det gjorde lite att jag inte kunde ta vissa kort som jag hade tänkt mig.


Xoxo
Rebecka
RSS 2.0