Utmattad

publicerat: 2011-03-31 @ 01:50:33
Shit! Kom precis hem från en jogginrunda och kan ju säga att min kondition är någor jag verkligen måste jobba på.. Usch usch!

Blev två rundor på vår gata så totalt 4km, men joggade verkligen inte hela vägen, försökt jogga så mycket som det gick men i backarna tog det emot för mycket bara.. Något glädjande var att på första varvet hälsade jag på en granne som var ute och krattade löv och när jag kom andra gången sa han:

Very impresive!
Blev lite glad över det :) Sa självklart tack, men det som egentligen var ännu lite roligare o glädjande var att han frågade om jag tränade för något lag som de har här omkring men jag sa jag att jag bara gör det för att hålla mig i form och för skoj skull...haha Han tyckte det var duktigt av mig!

Får väl ge mig en liten klapp på axeln i alla fall :)

Men föurom att jag fick beröm av grannen var det såå skönt att kunna jogga ute, är inte samma sak om att göra det på gymmet.. Ska verkligen försöka göra detta till en vana men ska se om jag kan hitta en väg som inte är så bakig nu i början.

Så totalt 4km på cirka 25min och tempot var i genomsnitt 6km/h så får väl bli godkännt men inte mer!



Innan jag gick ut, såg inte lika pigg ut när jag kom hem direkt..



Xoxo
Rebecka

Sockerbit!

publicerat: 2011-03-30 @ 00:48:00

Åå blev så glad just nu! :)

Var inne på en blogg som jag brukar läsa och fick det bästa tipset ever..
Det har precis öppnat en butik i New York city som heter "Sockerbit" och det som säljs i denna butik är inge annat än svenkt lösgodis och bara detta!

Kan ni förstå hur lycklig jag är!?

Även om jag inte äter så mycket godis så är det verkligen lösgodis som jag saknar här finns det nästan bara choklad och massa olika kakor.

Nu vet jag vart jag åka till helgen i alla fall :)

Vill du veta mer gå in på denna länken och läs :)


Xoxo
Rebecka

Sunny day

publicerat: 2011-03-28 @ 13:47:23
Ser ut att bli en fin o solig dag här idag får bara hoppas på att det är lite varmare än det var i helgen då vi hade cirka 40F..


Kom på mig själv när jag tittade på kortet att alla kläder kommer från H&M :)
Tror till och med att strumpbyxorna kommer därifrån men är inte helt 100 men annars kommer allt där ifrån.

Ska gå ut och äte lite frukost nu, blir havregrynsgröt! :)


Xoxo
Rebecka

3/27/11

publicerat: 2011-03-28 @ 05:22:02


Var klädd såhär idag :)
 
Skor: H&M
Chinos: American Eagel
Vit t-shirt: H&M
Grå tröja: H&M

Skorna är likadana som de vita jag köpte, men glömmde visa dessa igår..



Gillar verkligen min nya hårfärg! :)

Halleljua!

publicerat: 2011-03-28 @ 05:01:12
Var till en baptistisk kyrka med Nadine idag och det en upplevelse vill jag lova!

Till att börja med var cirka 95% av besökarna/medlemmarna mörhyade så vi känndes oss lite udda om man kan uttrycka det så sedan var alla väldigt uppklädda, alla män hade kostym och även barnen hade skjorta och/eller kläningar ett par av de äldre damerna hade små fina hattar :)

Anledningen till att vi åkte dit var för att ett par av våra kompisar sa att de har gospel där så som man sett i filmer, de sjuger och säger halleljua och japp så var det här! Det var inte riktigt så mycket som jag trodde men ändå.
När kören sjöng ställde sig vissa upp och började klappa takten och sjöng med för fulla muggar och kan säga att ALLA sjöng med i sångerna!

En till sak som var lite roligt var att jag o Nadine fick fylla i en lapp med våra namn i och med att det var vårt första besök där, sedan under cirka hälften av gudthänsten bad dem alla som var där för sörsta gången att ställa sig upp så att alla skulle kunna känna igen oss.. Sedan kom de fram med en mikrofon och vi fick säga våra namn, vart vi kommer ifrån och som förde oss till deras kyrka just denna dag. Jag fick det lätt för mig för Nadine fick mikrofonen först så hon förklarade att hon är en au pair och att vi ville uppleva hur en amerikansk kyrka ser ut, så jag behövde bara säga mitt namn, att jag kommer från Sverige att jag också är en au pair och att jag kommer vara här tills januari nästa år och att jag precis som Nadine ville se hur en amerikansk kyra o gudtjänst går till. Detta sa vi inför cirka 25-30person...

En sak till som var lite roligt. Känns fel att säga roligt för dessa personera gick verkligen inför det och menade det verkligen, vill inte klanka ner på dem eller så. Men för mig som aldrig upplevt det innan känndes det på något sätt roligt då man bara set det i filmer.
Nu till saken, ex när prästen sa saker sa/skrev vissa rakt ut "Jaa!" "Oh yes"

här kommer ett ex.
P = präst
B = besökare

P: Jesus is allways with you
B: Yes he is! Halleljua!
P: Jesus will always be there for and with you
B: Mmm! Yes, oh yes!

Och de sa dessa sakerna högt och tydligt så att alla kunde höra det men prästen verkade inte alls bry sig att de nästan översöstade honom med sina kommentarer :)

Springtime

publicerat: 2011-03-27 @ 04:15:19

Känns verkligen som att våren är påväg nu och jag längtar såå mycket!

kommer bli så skönt när man kan vara ute mer med barnen och inte behöva tänka på alla tjocka jackor eller vinterskor..

Har vårshoppat lite :)



Denna är väl mer för sommaren än våren men ändå.. Är inte lika kort som den ser ut men kommer nog ha ett par cykelbyxor eller liknande under för att vara på den säkra sidan. Köpte den på American Eagel



Ny vår/sommar = ny bikini hihi :)
Även denna kommer från American Eagel



Vita skor = Våår! :)



En oversize tröja men det är inte jätte mycket oversize men lite



En grå kofta. Har märkt att jag inte har så mycket koftor eller toppar i basfärger utan köper ofta lite mer roliga färher ex. rosa, blå osv..



Jeanskjol som man kan ha året runt egentligen men blir mest nu på vår och sommaren


En fin o sommrig scarf


Nu ska jag sova, imorgon ska jag o Nadine på gospel i Bedford Hills efter det är det LCC-möte som står på agendan :)


Xoxo
Rebecka

Change

publicerat: 2011-03-27 @ 03:37:08
Idag skedde det stora förändringar här vill jag lova!

Jag och Nadine åkte till köpcentrat, där blev hennes hår ca 5cm kortare, blev jättefint :) jag funderade på att toppa mig men jag kännde inte riktigt för det idag så kollade bara på men sedan gick vi(jag) några ärenden för min värdmamma och efter det gick vi in på CVS och jag köpte en förpackning med toning...

Sedan bär det hem till mig, min värdmamma tycket det var lika spännande som vi men samtidigt lite orolig om jag gjorde rätt beslut. Har visat henne kort på när jag var brunett och hon sa att jag såg lika bra ut i båda, men som hon sa att i värsta fall får jag väl tvätta håret cirka 10 gånger per dag eller göra ljusa slingor.

Jag o Nadine satte igång med toningen direkt och det blev riktigt bra tycker jag :) Det tyckte även min värdmamma o Nadine, barnen tyckte även det samma.



Vad tycks?
Är lite brun i ansiktet från toningen haha :)

Laddar

publicerat: 2011-03-26 @ 03:01:02
Har precis kommit hem från köpcentrat i Danbury, blev lite inköp, visar det imorgon.

Nu ska jag inte göra så mycket mer än att sova, ladda lite inför morgondagen.
Har tänkt att ge mig på en joggingrunda på morgonen får se hur det kommer att gå...

Kommer ju att ha med ipoden så kommer ju kunna se hur långt det blir(blev) :)


Vad har ni haft för er ikväll?


Xoxo
Rebecka

Hjälp sökes!

publicerat: 2011-03-25 @ 22:03:46
Jag har stora problem här(allt är relativt)...

Jag måste gå till frisören och slinga mitt hår men först måste jag spara pengar för detta men på samma gång känner jag mig inte så sugen på att göra det för ska jag vara helt ärlig har jag funderat på att blir brunett(igen) men denna gången för gott. Men är inte säker! Så jag behöver er hjälp! :)
Vad tycker ni?

Tycker själva att jag passar bra i brunt hår och mitt hår mådde något bättre under tiden jag var brunett, just nu är det ganska slitet dels för att dte behövs klippas men också för att jag slingar det cirka 3-4 gånger/år..



Blond som jag är nu, mitt hår ser iprincip ut som på bilden..



Eller brunett..


Vad tycker du?

Fritt fram

publicerat: 2011-03-23 @ 02:18:27
Ny vecka, nya tag..haha! :)

Vet inte hur många gånger jag sagt att nu jädrar, nu ska jag verkligen gå inför en diet. Känns nästan som att misslyckas bara för att så gärna vill lyckas.

Nu har jag istället sagt till mig själv att jag får äta vad jag vill och hur mycket jag vill, men innan jag gör det bör jag tänka efter om det verkligen är det jag vill och hur kommer jag må efteråt.. Kan nog kännas jättegott för stunden om jag trycker i mig en hel påse chips men hur kommer jag må efteråt??
Så numera är allt tillåtet men jag tänker efter och med det innbär det att jag äter mindre potioner :)

Än så länge har det gått bra och jag var även på gymmet idag, körde mest cardio men tränade lite mage och rygg.


Dagens lunch :)
Stekt lax med citronpeppar(svensk sådan), stekt sprris och majonäs, riktigt gott! Till det hade jag ett stort glas med citronvatten.


Nu ska jag se på lite film, myspys!


Xoxo
Rebecka

Tone

publicerat: 2011-03-22 @ 02:13:59

Kom hem från gymmet för cirka 1timme sedan, provade äntligen på ett utav passen som de har där.
Passet som jag var på heter Tone och man kan ungefär jämför det med bodypump förutom att här kör vi med fria vikter.

Var kul att äntligen ha provat på det och det känndes bra och kommer absolut att köra det fler gånger. Fick även lärt mig lite nya övningar och vissa utav dem skulle jag nog kunna göra när jag tränar själv, är alltid kul att lära sig nya övningar tycker jag :)

nu har jag precis drukigt upp en proteindrick och ska äta lite innan det blir dags att sova, vilket jag kommer göra som en stock! :)


Xoxo
Rebecka

Vårkänslor?

publicerat: 2011-03-22 @ 01:12:22
Igår började våren här i USA, japp den 20:e mars är det officelt vår här och ja, igår känndes det verklige som vår ute och förra torsdagen och fredag var det verkligen vår ut, men idag när jag vaknade upp snöade det ute!

Todde nästan att jag drömde eller att jag såg väldigt fel.. Men icke!
det snöade inte mycket men ändå, snö! Som tur var övergick det till regn vid lunchtid så nu är allt borta, få bara hoppas att dte inte kommer något mer..

Var inte så att man direkt fick bågra vårkänslor idag men hoppas att det vänder och jag tar hellre regn än snö men helt inget av det alls haha! :)


Såhär såg det ut i söndags, igår




Såhär såg det ut idag..







Sightseeing

publicerat: 2011-03-21 @ 03:15:07

Idag blev det en riktig sightseeingtur här i North Salem för mig och Nadine :)

Började med att vi åkte och hade picknick vid en utsiktsplats, landskapet här är riktigt fint, tror jag ska gå dit igen till hösten för tror det kan bli fina kort när träden har alla olika färger.

Tror vi stannade vid utsiktsplatsen i cirka 2 timmar, hade med oss lunch och det var klarblå himmel och sol så var underbart att bara sitta där o njuta lite :)

När vi njutit färdigt åkte vi vidare och kollade på en stor sten som finns här, den heter Balanced rock och ja, jag tror ni förstår varför när ni ser korten nedan. Efter det åkte vi till nästa "turistgrej" nämligen ett stort vattenfall, vi var inte helt säkra på att vi fick gå så nära som vi gjorde men vi såg inga skyltar som sa att vi inte fick det så vi chansade.. Det enda skylt vi såg var att man inte fick parkera bilen framför grinden och det gjorde vi inte haha :)

Sedan avslutade vi dagen med att ta en promenad längs en väg där det ligger en massa olika gårdar, mest hästgårdar. Är jättefint att gå där och de har stora grönområden där man kan gå med sin hunar eller rida om man vill det


Utsikten från där vi hade vår pickninck







The rock!



Me and the balanced rock


Me trying to lift the rock..haha


My hometown and me :)

 
The waterfall




Kan säga att jag är ganska trött efter att ha spenderat ett antal timmar ute men var riktigt skönt! 
Nu blir det att sova så jag är pigg o glad imorgon när jag ska jobba..


Xoxo
Rebecka 

 

 

Myspys

publicerat: 2011-03-20 @ 17:38:20
Ska börja göra mig iorning här snart, sitter fortfarande i mjukiskläder och klockan är cirka halv ett men det är ju ändå söndag..

Ska ha en liten pickninck med Nadine idag, det blir jordgubbar, äpplen, apelsiner och lite andra goda frukter och goda mackor till detta :) Mums!



Xoxo
Rebecka

The future

publicerat: 2011-03-20 @ 17:09:09
Sitter o tänker på hur mitt liv kommer att bli när jag kommer hem, med skola o allt. Har cirka 10månader kvar här i USA men det är inte att jag längtar hem eller så, vill bara veta hur jag ska lägga upp allt.
Tror jag har kommit på hur jag vill att det ska bli men än så länge är det bara idéer och tankar, får fila lite till på det men än så länge känns det bra.


Översta bilden är orginalet och i den understa har jag rätat upp horisonten lite, samt ändrat färgsättningen lite.



Xoxo
Rebecka

A backup

publicerat: 2011-03-19 @ 23:33:45
Tänk dig att du precis fört över alla foton från din kamera till datorn och så händer det som bara inte får hända, alla bilder försvinner! Har du dessutom dubbelotur har du redan hunnit radera bilderna från kameran..

Svaret på vad man ska göra för att undvika detta är Extern hårddisk!

Det är smidigt, dem är relativit billiga för det utrymme som de har. Jag köpte mig en i förra veckan och den var på 500GB och kostade ca 80dollar, med skatt o allt.
Kan självklart känns lite tråkigt att lägga cirka 500kr på något sådant men samtidgt lägger jag hellre 500kr på det än att förlora ca 1000bilder eller kanske mer.

Så ta det säkra före det osäkra och ta dig lite tid att lägga över allt på en extern hårddisk.


Xoxo
Rebecka

Springtime

publicerat: 2011-03-19 @ 20:43:56

Har varit ca 20 grader varmt både i förrgår och igår, är sjävlklart lite kallare idag men ända plusgrader..

Är så härligt att det börjar bli varmre ut och en sak till som är bra är att det kommer så mycket fint i alla butiker nu :) 
Så skönt att man kan börja hänga undan vinterkläderna mer o mer!

Red riding hood

publicerat: 2011-03-19 @ 03:40:30

Var som sagt på bio igår med Nadine o såg Red riding hood, blev faktiskt positivt overasskad! :)

Var beredd på att det skulle vara en hemsk film och att den skulle vara skitdalig eller i alla fall mindre bra, men tankte att jag kan lika gärna åka med o se den som att sitta hemm o inte göra något alls.. Men storyn var bättre än jag trott, den var bra inspelad och inte alls så hemsk som jag trodde.

Filmen handlar om en liten by som vid varje fullmåne blir utsatt för en varg som kommer och dödar någon utav dem men för att undvika detta offrar man ett djur till vargen, men ar detta lösningen pa det hela? Och vad för slags varg är det egentligen som besöker dem?


Här har ni gårdagens outfit


Premiär för skinnjackan - och det innebär vår :)
Hade svarta jeans och mc-boots tills, har ingen lång spegel så kunde inte få med allt..

Såå glad

publicerat: 2011-03-19 @ 01:11:20
Är såå glad för just nu sitter jag i mitt rum, i min säng o skriver detta inlägg, på min egna dator :)
Datorn skulle ha kommit redan igår men tullen hade kvar den lite längre så idag kom den med vårt UPS ombud, alltid samma glad man :)

Måste verkligen tacka min föräldrar som hjälpte mig med att skicka över datorn!
Tusen tusen tack! Ni är verkligen guld värda!

Känns lite konstigt att Äntligen kunna skriva å,ä och ö, får faktiskt ändra in i mellan för då märker jag att jag har skrivit etta istället.. haha! Har blivit lite för van vid det amerikanska tangetbordet.


Ska ta o föra över lite foton, har lite att ta igen nu


Xoxo
Rebecka

Happy St Patricks day

publicerat: 2011-03-17 @ 13:18:34

Tyvarr bar jag absolut inget gront pa mig alls idag. far nog ta mig ett par grona orhangen eller sa sa att ingen kan nypa mig haha! Det ar ju St Patricks day idag och den som inte har nagot gront pa sig far man lov att nypa..

Kanns lite konstigt att de har i USA firar Irlands nationaldag men kanns mest som att de en rolig dag da alla barnen vill ha sa mycket gront pa sig som mojligt.


Ska inte fira denna dagen pa nagot speciellt satt alls, eller det blir nog bio ikvall med Nadine, ska se Red reding hood, motsatsen till gront haha! :)


Idag ar sjalvklart Empire state building gron! :)

Bilden kommer fran harifran



Xoxo
Rebecka

Easy peasy or?

publicerat: 2011-03-16 @ 00:04:46
Varfor kan nagot som verkar vara ett sa latt beslut helt plotsligt vara sa svart eller anda inte, vet vad jag kanner o hur jag vill men anda kanns sa svart att saga det rakt ut.
Hoppas bara det blir bra for jag vill inget gellre an att det ska bli just det bra, blir det som jag tror kommer det bli grymt!




Xoxo
Rebecka

Skyltar

publicerat: 2011-03-15 @ 03:21:23

Nagot som ar valdigt annorlunda har emot hemma ar vara vagskyltar, sjalvklart de som visar vilken vag man gor pa o vilken hastighet det ar men ar inte dem jag tanker pa utan de som visar vilken vag du svanger in pa.







Tycker dem ar fina i alla fall :)


Xoxo
Rebecka

Different

publicerat: 2011-03-15 @ 01:41:09
Sa annu en gang har jag borjat min Gi-diet men far erkanna att det kanns annorlunda denna gangen, tror det ar for att jag verkligen vill lyckas denna gang och for att mer gatt in for att ata Gi-mat.

Det jag menar ar att de senaste ganger jag jag forsokt har jag atit exakt likadan mat i tre dagar och sedan gar det inte mer, jag faller for en kaka eller vad det nu kan vara.. Men nu har jag kopt hem lite mer gi-mat och ska verkligen forsoka. Just nu har jag tex. gjort forberett min lunch for imorgon, det blir sallad med rakor :) Har ocksa forberett lite infor min middag da jag ska gora stekt lax med blomkalsmos och om sallad om det blir over fran lunchen :)

Har ocksa hunnit med att vara pa gymmet idag, blev 20min pa crosstrainern och 20min pa lopbandet, joggade lite med sedan blev det mest powerwalk.

Nu ska jag gora mig en kopp te sedan blir det lite mys framfor tv:n innan jag somnar


Xoxo
Rebecka

Lonelytime..

publicerat: 2011-03-13 @ 01:55:41
Japp hade lite lonelytime(kan man saga sa?) med bara mig, ganska konstigt att ha det med nagon annan.. haha :)

Sa jag tog bilen o brummade ivag till Danbury och kopcentrat, ska nog aldrig mer gora det pa en lordag! Har blivit lite bortskammd med att det ar folktomt och man har butikerna for sig sjalv, men detta intraffar nog bara under veckodagarna mellan ca 6 - 9:30 da butikerna stanger.. Men men! 
Jag kopte faktiskt ingenting, men var inte pa nagot direkt shoppinghumor heller och lika bra var val det for vill verkligen spara pengar nu, dels infor sommaren i allmanhet men ocksa for att jag behover ga till frisoren snart. 

Efter kopcentrat akte jag hem o var nog hemma i max 15min, bytte bara om till ett par skonare par jeans och en mer mystroja sedan bar det ivag mot Somers och nagelsalongen :) Sa nu har jag fina och nymalade naglar, blev en morklila som glittrar lite svagt.

Annars har jag inte gjort nagot speciellt..



Fore jag akte ivag till Danbury



Happy Birthday!

publicerat: 2011-03-11 @ 08:01:00
Idag ar det ingen vanlig dag, nej for det ar min pappas fodelsedag idag!

Vill tillagna detta inlagg till honom och sjlavklart saga grattis! :)

Hoppas dagen blir bra och att ni far mojlighet att ropa _ _ _ _ _ nagon gang under kvallen :) Vill inte saga helt vad det ar for vet inte om du vet vad det ar annu, vill inte avsloja nagot i forvag..

Nagot jag daremot kan avsloja ar den andra presenten som du far utav mig for den vet du redan om..

For ett par helger sedan var jag och Nadine i Ridgfield och besoke en pottery shop, dar man kan koper saker som man sedan sjlav far mala. Nar man malat klart och dekorerat som man vill branner personalen det i en speciell ugn och efter ca 10dagar kan man hamta sina saker och da ar dem blanka och blankade fina! :)

Detta gjorde jag till dig pappa, en expressokopp.

Far hoppas att den kommer komma val till anvandning :)





Nedrakning!

publicerat: 2011-03-10 @ 22:45:54
Nu har min nedrakning tills det att iprincip hela min familj kommer o halsar pa mig har i USA har borjat:)

Kanns som det ar ett tag kvar men anda inte sa langt borta tills jag antligen far se er igen o krama er! Ska bli sa roligt att fa tarffa er och visa er runt nagot som ocksa gor att det inte kanns som att det ar sa langt borta ar for att nastan alla biljetter ar bokade :)

Frihetsgudinnan inklusive intrade till kronan, Empire state building, Top of the rock, FNs hogkvarter ar lite utav det som ska besokas, kommer blir en riktigt bra vecka, det ar en sak som ar helt klart!

Om ni gar in pa lanken nedan kan ni se hur manga dagar, timmar, minuter och sekunder det ar kvar :)
http://alarmify.se/countdown/uAgi 



Xoxo
Rebecka

Henke

publicerat: 2011-03-10 @ 13:34:51

Har blivit en liten vana att jag ser pa lite tv innan jag somnar dels for att kolla lite pa nyheterna men ocksa for att varva ner.. Det jag brukar se pa ar Without a trace :) Eller Sparlost forsvunnen som det heter i Sverige, har gar det varje dag, tycker det ar toppen!

Men igar blev jag glatt overaskad nar jag sappade runt bland kanalerna for de skulle precis borja sanda en NHLmatch mellan NYR-Anaheim sa var ju bara tvungen att titta lite :)
Var kul att se lite men det roligaste var ar jag sag denna killen komma upp pa skarmen...




HENKE!! :)

Nar nasta sasong borjar ska jag absolut kopa biljetter till nagon av deras hemmamatcher :)
Sag inte alls mycket utav matchen for jag holl pa att somna ifran den, var valdigt trott. Sa vet tyvarr inte vem som vann, sorry!


Xoxo
Rebecka

Radjur

publicerat: 2011-03-09 @ 02:08:48

En sak som jag markt har i USA jamfort med hemma ar att de radjur som vi har har inte alls ar lika lattskramda som de hemma ar. Hemma i Sverige springer radjuren minsta lilla man ror sig eller oppnar en dorr, men har ar det tvartemot du kan komma ut och de star ca 20m bort fran dig och de star bara kvar o tittar..

Men idag nar jag kom hem blev jag riktigt forvanad, stod cirka 10 radjur ivar tradgard och jag stoppade bilen(skulle ga o hamta posten) men trots att jag gick ur bilne stod det lugnt o stilla kvar, jag kom relativt nara eller vad tycker ni, trots att jag zommade lite med kameran..



Nu ska jag se pa en film o bara mysa med mig sjalv :)



Xoxo
Rebecka

Trak

publicerat: 2011-03-08 @ 14:01:44

Na jag har inget speciellt att beratta, tyvarr!

Har rullar allt pa som vanligt forutom att jag har borjat fa lite ont i halsen men hoppas det gar over snart.

Min Gi-diet sprack va klart i helgen, skulle vilja ha en vecka men utan helgen nagon som kan ordna det tro?
Men far val borja om annu en gang men far se nar det blir kanske idag eller imorgon, far se for just nu kanner jag mig inte jattepeppad. Kanner mig allmant lite hangig och vill bara ligga i soffan o se pa film... Men dagarna brukar ju ga ganska fort sa det ar positivt i alla fall! :)


Xoxo
Rebecka

Niagrafalls here we come

publicerat: 2011-03-06 @ 16:45:46
Igar blev det antligen klart, jag och Nadine bokade en busstur till Niagarafallen :)

Forsta hde vi tankt att ta en tur som inkluderade ett besok i Kanada och Toronto men det var inte meningen att vi skulle aka dit for de helger som jag kunde aka kunde inte Nadine aka och vi kunde inte aka i juni for det var det osakert om Nadine kunde komma tillbaka in i USA igenom eftersom hennes visum gar ut i juli, sa vi ville inte chansa..

Men den 28maj bar det av! :)

Kanns sa skont att ha det bokat och nagot att se fram emot.



Bilderna ar fran Google.com


Xoxo
Rebecka

Miami beach..?

publicerat: 2011-03-05 @ 14:00:45
Sitter och drommer mig bort lite med hjalp utav google.com :)

Drommer mig bort till Miami beach harlig sol och massa varme!

Som au pair har jag 14dagars semester, sa det galler att planera dem bra..
9 utav dessa 14dagar har jag redan sagt att jag vill ta ut i juni nar min familj kommer vill passa pa att traffa dem sa mycket jag kan i och med att jag inte sett dem pa ett tag och vet inte nar det blir nasta gang, eller ja det blir ju nar jag kommer hem vad klart... haha!

Men vad ska jag gora med de resterande dagarna?
Jo, jag har tankt att aka till Miami beach :) Eller jag vill!

For om jag aker dit nu under tiden som jag jobbar sa slipper jag ju gora det under min manad da jag kan aka runt och uppleva resten av USA.

Sa om nagon av er har tips pa bra hotell och vart man ska bo eller vart man inte ska bo i Miami beach ar jag tacksam for alla kommentarer :)


Bilderna ar fran google.com

Egentid!

publicerat: 2011-03-05 @ 01:42:30
Varje fredag slutar jag tidigt(4Pm) sa jag brukar alltid aka till gymmet eller liknande, men idag akte jag till Somers och gjorde manikyr :)

Var sa skont att fa naglarna fixade och det basta ar att de ger dig handmassage :)

Ar sa skont att gora lite saker med sig sjalv ibalnd aven om det innebar att jag gar till gymmet, gor manikyr eller vad som.. Gillar att skamma bort mig sjlav in i mellan och det behover inte alls for sa dyrt bara att man tar sig tiden och gor nagot!



Xoxo
Rebecka

4L

publicerat: 2011-03-03 @ 23:51:55

Drack precis upp den sista droppen med vatten fran min vattenflaska, i och med det har jag druckit 4L vatten idag! :)

Varvar med vanligt kranvatten och te sa kanns inte samjobbigt anda, men dricker inte allt pa en gang va klart..

Nu blir det snart gymmet! :)

Kanner mig riktigt taggad, idag blir det triceps och mage. Magen ska verkligen fa sig ett bra pass idag! :)



Xoxo
Rebecka

Ett skepp kommer....

publicerat: 2011-03-03 @ 23:48:23

..lastat
-Med vadda?
-Med klader till Rebecka

Eller egentligen var det i forrgar som min klader kom, kommer ni ihag att jag skrev att jag bestallde lite fran American Eagel for det var rea i och med Presidents day.

Ar valdigt skont har i USA man behover bara oppna dorren sa ligger ditt paket dar :) Tillskillnad emot hemma dar man far aka till posten varje gang, den enda gangen jag far aka till posten har ar nar jag far paket fran min familj i Sverige. Men kan saga att da aker jag agrna till posten!






Ett blatt linne som ar lite vidare ner till :) Gillar detaljerna och hur det ser ut pa ryggen!




Gillar dess mycket men synd bara att de at mer fargstarka i verkligheten men tycker anda om dem..



Ett gratt ribbat linne


Gillar ryggen pa linne saa mycket! :)

Morgoncardio

publicerat: 2011-03-03 @ 14:40:15
Kom precis hem fran en morgonpromenad runt var gata, som ar ca 2km lang sa det blev en riktig bra start pa denna dag :) 

Ska snart ta och ata lite frukost iform av aggrora eller omelett har inte besatmmt mig annu.. Stoa problem har haha!

Promenaden gick bra, var sa skont att gora det nu pa morogonen aven om det var lite kallt och jag skulle ha tagit vantar kanner jag nu. Men kanndes lite i benen for jag korde ben, biceps och axlar igar pa gymmet.
Ska forsoka kora ben varannan vecka eller sa men har inte direkt blev som jag tankt mig nar det galler det, men var riktigt kul att trana ben igar kanske var for att det gick bra :)

Nu blir det frukost och sedan en varm dusch!


Xoxo
Rebecka

Hoppas hoppas...

publicerat: 2011-03-02 @ 14:19:01
Nar man ar i USA maste man studera totalt 6credits det ar ungefar 72timmar om man ska jamfora det sa.

Jag visste redan innan att jag ville ta tva seriosa kurser, later kanske konstigt att saga det sa men det jag menar ar att jag vill ta en kurs pa ett college och lasa en kurs jag kan ha nytta utav i framtiden, en kurs jag kanner att jag lar mig nagot utav.

For mig var det en sjalvklarthet att jag ville lasa nagot som har med politik att gora, inte bara for att jag intresserad utav politik och aktiv inom det, aven om jag inte ar lika aktiv nu nar jag ar i USA men anda.. Forst hittade jag inget som passade in alls pa min kriterier, men sa tillslut hittade ett perfekt college dar de hade tva kurser som verkade helt perfekt, Men! Mina vardforaldrar tyckte att skolan lag for langt, sa det var bara att borja leta igen..

Men jag kunde inte slappa kurserna jag hittat riktigt och ar glad for det, for jag hittade att de ar just de tva kurser jag vill lasa som sommarkurser nu till sommaren och dessutom online. Ok, jag vill helst inte lasa online men jag gor hellre det och laser en kurs jag vill lasa an att aker till ett college och laser en kurs jag inte riktigt kanner for. Men!(igen..) Nu kommer jag till slutklammen, jag vet annu inte om jag kna lasa dessa kurser skolan har annu inte besatmmt dagar och tider for nar dem ska ga.. 

Sa jag skrev till dem och fragade hur lang tid det kan ta innan de vet det. Sa nu far jag ga har och hoppas hoppas dels pa att fa ett svar fran skolan snart men ocksa att dagarna och tiderna for kurserna kommer att passa in i mitt schema, det ar ju det som egentligen allt hanger pa! 
 

Om ni ar nyfikna pa vad det ar for kurser sa heter dem

Intro to political scenice
American goverment



Xoxo
Rebecka

Keep up the good work

publicerat: 2011-03-02 @ 14:09:46
Ar nu inne pa tredje dagen utav min GI-diet och an sa lange ar jag riktigt duktig och det gar som det ska! :)

Men sjalvklart ar det lite jobbigt in i mellan nar man ger barnen efterratt eller sa och jag tar en kopp te eller en bit skinka istallet haha.. Men men sa ar det.

Har inte stallt mig pa vagen annu sa vet inte vad siffrorna sager men jag tycker som sagt att det gar bra, och man ska ju anda inte ga etfre vad siffrorna sager sa ar kanske bra att jag inte vagt mig.

Om ett par veckor ska jag nog istallet vaga mig pa gymmet for dar kan jag vaga mig grats och da fa veta hur mycket kroppsfett, muskler med mera jag har :)


Xoxo
Rebecka

Stolt

publicerat: 2011-03-02 @ 01:15:40

I sondags gjorde min pappa nagot som gor min valdigt stolt over honom, han visade att bara man har viljan och kanner gladje till nagot kan man genomfora det aven om det kanns jobbigt.. I sondags var det den 10:e gangen som han genomforde hela 90km pa skidor mellan Salen och Mora, han akte Vasaloppet!


Det han gjorde ett jattebra jobb for det ar inte det lattaste att aka sa langt, for er som inte provat landskidor annau, gor det. Lovar, det ar inte lika latt som man kan tro!

I och med att det var 10:e gange som pappa genomforde Vasaloppet, eller Oppet spar som man kanske ska saga, det riktiga Vasaloppet gar ju nu pa sondag. Men i alla fall.. Eftersom han varit sa duktig och gjort detta 10 ganger fick han en medalj tilldelad sig som ett bevis pa att han akt i fadernas spar och for framtidens segrar :)








Xoxo
Rebecka

Restart!

publicerat: 2011-03-01 @ 14:19:37
Japp, jag borjar om pa en ny kula idag..

Forra veckan blev inte alls som jag ville nar det galler kosten annars var den jattebra, men at allt som jag inte skulle ata sa efter forsta dagen bestammde jag mig for att jag tar en paus och borjar om pa nytt idag(las igar)

Hittills har det gatt jattebra och jag dricker mycket vatten :)
Idag ska jag gora fyllda paprikor till lunch eller middag, mums!

Var pa gymmet lite snabbt igar men blev bara cardio, for skulle mota upp Freya och Loreto for att aka till Starbucks sa blev 20min pa bandet men jag var dar i alla fall. Kannde mig riktigt duktig pa Starbucks for jag tog te istallet for varm choklad! Jag vet att om jag gor med "bara en gang i veckan..." sa kommer det bli flera ganger och tillslut ar det kort!


Na nu ska jag losa av min vardmamma sa hon kan aka till jobbet

Xoxo
Rebecka
RSS 2.0