Utittad

publicerat: 2011-11-22 @ 02:52:03

Det är inte allt för många på mitt gym som bara tränar styrketräning de tränar mest tennis och värmer mest upp eller bara springer lite för att hålla konditionen vid liv.. Dock finns det några få, två för att vara exakt som bara tränar styrka och självklart är dessa killar.

Inte för att detta spelar någon roll för mig, men har ett få tal gånger kännt att jag fått blickar på mig när jag står bland vikter precis som dem.. Detta spellar heller ingen roll för mig, jag gör det jag ska och sedan får dem titta bäst de vill men idag kännde jag mig extra uttittad som om det var väldigt konstigt att jag tränade, eller så var det bara en känsla. Jag är inte har inte direkt muskler som syns eller är deffad på något sätt, kanske var för jag hade mina handskar på mig idag haha :)

Hemma känndes det så helt naturligt att både tjejer och killar kan lyfta vikter, de kan skrika för att orka lite mer men här får jag inte samma känsla.

En liten tanke bara i övrigt gick träningen bra blev rygg.

Nu blir det lite protein och sedan ska jag läsa till jag somnar tänkte jag..

Xoxo
Rebecka

Postat av: Mamma

Är inte förvånad över att de tittar, de tror nog att du tränar för någon fitnesstävling. Och du minns väl kiropraktorn i Sverige som trodde du tävlingssimmade när han såg din rygg. Är killarna snygga förresten? Tränar inte brandmännen där eller har de egna lokaler kanske?

2011-11-22 @ 08:36:25Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0