Morkt!

publicerat: 2011-01-31 @ 13:30:03
Igar hade jag tankt att kolla runt bland olika universitet for att se vad for kurser jag vill lasa, jag maste ju studera 6credits eller 72timmar nar jag ar har i USA, men kan saga att det inte blev mycket utav det alls. For nar jag kom hem fran min shoppingtur med tjejerna sa hade jag bara varit hemma i ca 30min och da borjade lamporna att blinka och ljuset blev svagare och tillsut blev allt helt svart! Nar det blev helt svart var klockan ca 18 eller 18:30 har..

Forst hoppades vi pa att strommen skulle komma tilbaka ganska snart men sedan kolla min vardpappa pa natet och det skulle den inte, det skulle ta ett tag och det var ca 50 gator som var svarta, det vill saga nastan hela North Salem..



Sahar tillbringade jag min kvall igar, ganska mysigt anda.
Hemmagjord lemonad, lite magasin fran min vardmamma och "godis" och massa filtar i sangen :)

Postat av: Mamma

Vad sade barnen när strömmen gick? När ni var små tyckte ni det var mysigt och vi brukade tända en massa stearinljus och spela spel. Om strömmen kom tillbaka redan efter en halvtimma brukade ni säga: Nej, måste strömmen komma tillbaka redan. Men hur kunde värdpappan kolla på nätet om strömmen hade gått?

2011-01-31 @ 14:11:08



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0