Submit!

publicerat: 2010-08-30 @ 13:36:57
Nu är det nära!
Snart kan jag äntligen klicka på knappen submit och min ansökan blir äntligen ivägskickad till EF :)

Min kontaktperson skall gå igenom min ansökan idag eller imorgon och kolla så jag fått med allt och/om jag behöver ändra något. Känns nästan lite overkligt att jag äntligen är färdig med allt, men samtidgt väldigt roligt, helt klart!
Men när jag äntligen kan klicka på "den där" knappen, det är egentligen då som allt börjar.. Mactningar för att hitta den perfekta familjen, ordna visum hos ambassaden och allt man nu ska göra.

Nu ska jag ta och fortsätta jobba lite sen efter jobbet blir det gymmet!

Personligt brev

publicerat: 2010-08-22 @ 12:29:30

Sitter och försöker skriva ihop mitt personliga brev som min bliviande värdfamilj skall få. Nu börjar det dra ihop sig, snart kan jag äntligen skicka in min ansökan, äntligen!

Men just nu känns det ändå som att det kommer ta ett litet tag, har så svårt att formulera mig och har lite svårt att framhålla mina positiva och bra sidor, Jävla Jante!(Jantelagen)

Hittills har jag skrivit
Vem jag är
Min familj
Mina personliga egenskaper
Fritidssysselsättning

Detta har jag kvar
Varför jag vill bli au pair
Ett minne från när jag passat barn
Avslutning


Känns som jag fått med en hel del men än så länge har jag det bara på svenska så måste översätta det också.

Kram
Rebecka

VM i offshore racing

publicerat: 2010-08-06 @ 21:11:28
Idag har det varit en riktigt härlig dag.

Började med att jag tog en förtjänt sovmorgon sedan åkte jag in till Uddevalla för att kampanja under Sverigepremiären av Offshore racing. För er som inte vet det är jag politisk aktiv inom LUF(Liberala ungdomsförbundet) så det var dem jag med och kampanjade idag :) I och med att vi var på själva området när tvälingarna går av stapeln fick vi även se när de körde lite, trots att det "bara" vara träning såg det ut som att de körde riktigt fort, de brukar hålla en hastighet på ca 150knop = ca 270km, helt otorligt!

 
Kampanjtältet                                                        De fick lyfta i båtarna, här en av Förenade arabemiratens båtar

Off shoreracing är ungefär som formel 1 men på vatten skulle man kunna säga.
Båtarna väger 5ton(!) och det är precis att de två personer som kör båtarna får plats, en av förana sköter gasen och den andra styr, så det gäller att sammarbeta..

Nytt i garderoben

publicerat: 2010-08-05 @ 21:52:03

De senatse dagarna har det blivit lite nya inköp av kläder :)
De tre första plaggen köpte jag på Marstrand de andra två är från H&M

Det bästa är att alla plaggen är implusköp, det är de bästa köpen! Jag blir nästan alltid mer nöjd med det jag köper om det är impulsköp än när jag "måste hitta ett par jeans" och ofta när man säger så hittar man aldrig de där perfekta jeansen..

Så var det lite igår. Jag har kollat på ett bar mc-boots på Bianco, provat ut storlek och väntade bara på "rätt" tillfälle för att köpa dem, men när jag nu väl skulle köpa dem var de slut! Jag vill ha ljusbruna men fanns bara svarta kvar i min storlek.. Men ska till Göteborg på tisdag så då blir det att gå till alla(tre) Bianco-butiker som finns i city, hoppas hoppas att det finns ljusbruna i min storlek :)


Vit transparant tunika


Puderosa linne med spets och stjärnor


Puderosa tunika/klänning


Blåvit randig blus


Lång vit koftaFörhoppningsvis i min garderob på tisdag
bilden är från Bianco.se

Blev ingen cykling till jobbet idag blev in ringd lite tidigare, så hade säkert hunnit precis med cykling men ville inte stressa, tog en liten promenad när jag kom hem istället som kompensation.

Kram

Idag är ingen vanlig dag för...

publicerat: 2010-08-04 @ 21:40:06

..det är Rebeckas födelsedag Hurra, Hurra!

I år var första året som jag inte blev väckt utav en födelsedagssång och frukost på sängen, istället blev jag väckt av Rihanna, eller ja hennes sång i alla fall, har den som alarmsignal.

Det blev en lugn men skön dag annars. Blev en tur till IKEA med mamma och pappa och sedan åkte vi till Marstrand men det var en överaskning för mig. Det var riktigt mysigt på Marstrand har varit där med familjen en gång och medd skolan en gång.. Vi gick upp till fästningen och kollade lite sen blev det självklart en fika på Bergs konditori och sist men inte minst lite shoppping :) Ska visa vad jag köpte imorgon. Måste säga att jag blev imponerad av mig själv, alla tre plaggen är väldigt kvinnliga och romatiska av sig, inte likt mig men jag gillar det!


Marstrand från Färjan


Nu blir det att förberda lite inför morgondagen har tänkt att cykla till jobbet(ca 2mil tur och retur) så måste se till att få med mig kläder och allt man nu behöver för en dag på jobbet haha..

Kram!

 

 

Jobb och telefonkö

publicerat: 2010-08-02 @ 17:10:00

Började dagen med 6 timmar på jobbet, det var 6 låånga timmar! Var så trött att jag hade kunnat somna stående kännde det som.. haha

Sen när jag kom hem ringde jag runt till bla. Telia och Comhem för att kolla hur lång bindningstid jag har kvar, så jag vet när jag bör säga upp det. Jag som tänkte att detta kan ju inte ta allt för lång tid.. Det hinner jag nu på en kvart, jo eller hur! - Nej..  "Du har plast 84 i kön" fick jag till svar när jag ringde till Telia, men lyckligtvis kopplades jag fram när jag hade nummer 40, tre samtal tog lite mer än en timme.

Än så länge har jag inte skickat in ansökan, hoppas på att kunna göra det inom två veckor, men tänkte att det är lika bra att kolla hur lång bindningstid jag har på alla olika abonemang så jag vet när jag bör säga upp dem.

Nu ska jag ta och sätta mig och fila lite på fotoalbumet, har bara ett par bilder kvar :) Sen blir det sova som gäller!

RSS 2.0